We keep your Microscope looking GREAT
 
De pE 300
Is het werkpaard van CoolLED, deze lichtbron bevat 3 krachtige breedband emitters, 1 in UV, 1 in Blauw en 1 in Groen-Rood.

Door een samenspel van spiegels en een verstelbare collector lens, wordt het licht van de drie emitters in één krachtige bundel samengevoegd, tot een beeldvullend formaat.

De kracht van de verschillende kleuren en totale intensiteit, maken dat deze lichtbron, eenvoudig als vervanger voor 100 watt kwik/ xenon lampen kan dienen. Hij zal zeker niet teleurstellen, nee eerder meer licht geven in een aantal filtercubes.

Door de opbouw met 3 emitters, kan er eventueel voor gekozen worden om één niet gebruikte kleur uit te schakelen, om daarmee overbodige aanstraling en achtergrond te voorkomen.

Elke kleur heeft zijn eigen intensiteit regelaar, zo kunnen de onderlinge kleur intensiteit niveaus goed op elkaar afgestemd worden.
Vaak ook zal met minder dan 100% gewerkt kunnen worden omdat de set echt ruim voldoende licht geeft.

Uit en aan zetten gaat in millisecondes, dus geen opwarmen of afkoelen meer, maar
meteen werken of afsluiten.
CoolLED pE4000
Dit apparaat heeft in totaal maar liefst 16 verschillende emiiters aan boord, verdeeld over 4 groepen van 4 LEDs.
Er kunnen telkens 4 LEDs in de "voorgrond" staan, welke apart maar ook gezamelijk gebruikt kunnen worden.

Door een software koppeling met enkele vooraanstaande beeldbewerkings labels, kunnen opnames gemaakt worden waarbij  het apparaat in microsecondes kan schakelen tussen de 4 voorkeuze frequenties.
Er kan in millisecondes omgeschakeld worden naar elke andere kleur.

Voor eenvoudig gebruik kan ook de "wit licht"  modus gebruikt worden, waarbij omschakelen alleen via de cubes gebeurt.

Ook hier is het instellen van de intensiteit van de 4 verschillende voorkeur kanalen eenvoudig, net als het aan en uitzetten.

De pE 4000 is het top apparaat van CoolLED en is voor de veeleisende gebruiker of de researcher welke ook minder voor de hand liggende cubes en fluophoren gebruikt.

Aansluiten op de microscoop gebeurt met behulp van een lichtgeleidende flexibele slang.

CoolLED website
pE 100 één kleur fluorescentie
pE 100 Combiner voor 2 kleuren
TDKK is CoolLED distributor voor Nederland. Voor vragen, prijzen of een demo, kunt u contact met ons opnemen via mail info@tdkk.nl of bellen op nr 06 81438989
TDKK is CoolLED distributor voor Nederland. Voor vragen, prijzen of een demo, kunt u contact met ons opnemen via mail info@tdkk.nl of bellen op nr 06 81438989
Met vragen, voor prijzen of een demo, kunt u contact met ons opnemen.
        Via mail  info@tdkk.nl
    Of bellen op nr
06 81 43 89 89
Cost of Ownership
WYSIWYG Web Builder