We keep your Microscope looking GREAT
 
 
 
Microscoop opruiming
Tijdens stagiaire trainingen gebruiken we ingeruilde apparaten als les materiaal. Deze apparaten gaan geheel uit elkaar, en worden met beleid weer opgebouwd tot perfect draaiende instrumenten, afgesteld en gecontroleerd.
We hebben met enige regelmaat inruilers nodig.......... maar hebben ook geservicede apparaten staan. Prijzen vanaf €  375,00
 
Fluorescentie
U weet natuurlijk al dat TDKK distributor van CoolLED producten is.
Maar weet u ook wat u jaarlijks kunt besparen? LED is één maal aanschaffen, en geen terugkerende extra kosten.
Cost of ownership we hebben voor u op een rijtje gezet welke besparingen mogelijk zijn.

Ontwikkelingen
Zoals u al weet ontwikkelen wij onze producten meestal voor een microscoop. Maar ook veel particulieren weten de weg naar TDKK te vinden voor heel andere technische oplossingen.

Recent ontwikkeld een LED dimmer voor wisselstroom, een klant had een mooie LED verlichte boom voor in de tuin gekocht maar die bleek toch wat teveel licht af te geven......
Nieuwe microscoop
Als u aan een nieuwe microscoop toe bent, mag u gerust eens komen informeren wat TDKK kan bieden.Wij hebben met enkele leveranciers goede contacten en kunnen u een goede microscoop voor een geschikt bedrag aanbieden.
Tenslotte kennen wij de kwaliteit en hebben de mogelijkheid van service en reparatie.
Prijzen voor een kwaliteits microscoop beginnen net onder             € 1000,00
Voor iets meer gebruik gemak ( zie voorbeeld hiernaast) is dat bijv.  € 1550,00
TDKK is CoolLED distributor voor Nederland
TDKK verzorgt nu ook NEN 3140 testen
met dank aan Donald Duck
Nieuws
Hiernaast is een van de laatste LED ontwerpen, gemaakt voor de oudere Zeiss Standard 16/18 microscopen, ter vervanging van de oude voeding en halogeen lampje.
Voeding en fitting van de oude halogeen set gaan regelmatig stuk en er zijn geen nieuwe of vervangende halogeen onderdelen meer.
Door ons grote netwerk zijn wij vaak haantje de voorste met nieuwe zaken, zo ook het kleine LED Filament steeklampje voor spotje, bureau lamp etc. Eigenlijk aangeschaft voor braderie doeleinden, maar nog enkele in voorraad 1 watt, geeft licht als 10 w
geschikt voor 12 volt. Te koop voor 4,45  (excl verzenden)
Zonde om weg te gooien.... We hadden een hoop mooie oude radio buizen welke we een tweede leven hebben gegeven door er een ( functieloos) sier objectje van te maken.... ook voor braderie doeleinden.
Te koop voor 4,95 ( excl verzenden) kan ook zonder sticker.....