We keep your Microscope looking GREAT
Wat is TDKK ?
TDKK is een Microscoop Service Verlener  en  LED Specialiteiten Producent.

TDKK is in 2007 aangemeld bij de KvK

Service, zoals onderhoud en reparatie, kan verzorgd worden voor vrijwel elk merk en model microscoop.
Zoals Stereo microscopen, "Up Right" microscopen,  Omgekeerde microscopen, Operatie microscopen, Micro hardheid meters, etc.

Onze LED specialiteiten, zijn verlichting producten die niet in de "normale" winkel te koop zijn. Meestal gericht op gebruik in een microscoop.

Door onze expertise op het gebied van witte LED, en LED fluorescentie, zijn we reeds enkele jaren de Nederlandse distributeur voor CoolLED illuminatie producten.
Door jarenlange ervaring
Met ruim 28 jaar werkervaring en ontelbare trainingen bij Leitz, Wild, en Leica, kunnen wij u alles over de instellingen en methodes van de microscoop vertellen.

Dat heeft geresulteerd in een uitgebreid cursus boek en een samenwerking met AVANS+ de opleider.
Twee maal per jaar presenteren wij de cursus "Hoe en Waarom" van de microscoop.

In de cursus behandelen we enkele wetmatigheden en principes.
Maar vooral veel praktijk gerichte zaken en tips, waardoor u straks op een relaxte manier veel meer effect van de microscoop heeft.

Tijdens de cursus zijn een aantal oefen microscopen te gebruiken
hier mag naar hartenlust aan gedraaid worden, om het geleerde te proberen of te controleren. Er is alle ruimte voor vragen en uitleg.
 
LED set voor Leitz SM Lux
LED set Zeiss Standard 16/18
LED module Durimet
Nieuw bezoekadres.
TDKK heeft voor de diverse activiteiten en disciplines, enkele speciaal ingerichte werkruimtes in gebruik. Echter door de toegenomen nadruk op opleiden en begeleiden van stagiaires, was er een noodzaak om naar nieuwe ruimte te zoeken.

Wij hebben onze intrek genomen op de zeer goed bereikbare Nijverheidsweg 4a in Zuidwolde (Dr).    We kunnen (particuliere) klanten ontvangen en daar ook hun meegebrachte microscoop  servicen of repareren.
Er is een tweede ruimte ingericht, voor het geven van een workshop of technische training. 1 tot 4 deelnemers.

De locatie Koekange is en blijft het adres voor research en bouw van LED producten, en het maken van elektronische en mechanische onderdelen. 
Over Ons