Wij zijn TDKK !
TDKK is Microscoop Service.
TDKK is een leuke Microscoop Shop.
TDKK maakt  LED Specialiteiten.

TDKK Viert zijn verjaardag !

Op Woensdag 13 juli werd TDKK  15 !
We hebben jullie gevraagd om aan te geven waarom juist jij  ons  cadeau, een compleet uitgeruste Creatieve Microscoop,   zou moeten winnen.

De compleet uitgeruste Creatieve Microscoop,  wordt binnenkort uitgereikt, we hebben iemand van de krant uitgenodigd om een plaatje te schieten en een verhaaltje te maken. de datum wordt nog bekend gemaakt evenals de winnaar.

TDKK Celebrates its birthday !

On Wednesday 13 July TDKK turned 15 !
We have asked you to indicate why you should win our gift, a fully equipped Creative Microscope.

The fully equipped Creative Microscope, will be handed out soon, we have invited someone from the newspaper to take a picture and make a story. the date will be announced as well as the winner.

TDKK

TDKK is in 2007 opgericht, en sinds 2013 een zelfstandig bedrijf 

Service, zoals onderhoud en reparatie, doen we aan vrijwel elk merk en model microscoop, bij ons of bij u.

Winkel, in onze winkel staan veel geheel gereviseerde, en nieuwe microscopen, demonstreren we graag onze camera’s en hebben we een ruime voorraad optische en mechanische onderdelen.

Onze LED specialiteiten, zijn verlichting producten die niet in de “normale” winkel te koop zijn. Meestal voor gebruik in een microscoop.

Ons bezoekadres

TDKK heeft de winkel en werkplaats op de zeer goed bereikbare Nijverheidsweg 4a in Zuidwolde (Dr).   

We kunnen daar (particuliere) klanten ontvangen voor verkoop van microscoop of camera.
Of hun meegebrachte microscoop  schoonmaken of repareren.

Er is een mooie ruimte ingericht, voor het geven van  microscoop cursus, workshops of technische training. 1 tot 4 deelnemers.

LED Verichting

LED Verlichting, is momenteel een hot topic.
Veel oudere microscopen hebben nog lampen met een gloeidraad. Nieuwe wetgeving maakt het steeds lastiger om gloeilampen te bemachtigen. Ombouwen naar LED is een betere keuze.

Onze producten zijn gebaseerd op het principe van omwisselen, “Oude lamp eruit, Nieuwe LED erin”.  Geen ombouw of aanpassing.

15 Jaar TDKK

Dit jaar viert TDKK zijn 15e verjaardag, we hebben in deze periode, mede dankzij uw vertrouwen,  ons bedrijf weten op te bouwen tot een succesvolle onderneming.


Bedankt

Microscoop en Onderdelen

Omdat er ook geregeld vraag is naar een vervangend objectief, een nieuw oculair, een objecthouder, etc. hebben we een voorraad onderdelen klaar liggen.

Ook doen we zaken met een ruim aantal leveranciers waar we snel spullen kunnen bestellen, dus meestal kunnen we u meteen helpen.

Zelfs het ontwerpen en vervaardigen van speciale onderdelen, behoort tot de opties.

Creatieve Microscopie

Er zijn door ons enkele microscopen omgebouwd, aangepast en uitgebreid…  Als “probeer-opstelling” van allerlei optische en verlichting ideeën  en ontwerpen.

We hebben hierdoor veel dingen uitgevonden, en gezien dat er behoorlijk wat meer met de microscoop kan, dan alleen maar research.

Heel leuk is dat je met wat denkwerk, je microscoop echt iets heel anders kunt laten doen…. zoals het maken van puur mooie foto’s, het liefst van niks….
We noemen dit Creatieve Microscopie

TDKK is ook Euromex leverancier

Toe aan een nieuwe microscoop?

We leveren ook het hele pakket van Euromex Arnhem.

TOP LED

LED ombouwen zonder ombouwen

Onze TOP LED verlichting voor microscopen, onderscheid zich door zijn eigen voeding en regelaar…
Is de voeding van je microscoop kapot of niet geschikt voor LED? De TOP LED staat alleen in het (G4) lampvoetje van de halogeen lamp,  maar maakt geen gebruik van de stroom uit de microscoop. Dus ombouwen zonder ombouwen !

Nu hebben we de simpelste combi, 25 watt trilling vrije lichtsterkte, en dimbaar tot vrijwel nul. Speciaal voor eenvoudige microscopen met lamp klepje onderaan.
TDKK– Interessante zaken
                    en andere nieuwtjes